Σκυμμένα κεφάλια και καμία διάθεση για λόγια συνέθεταν το σκηνικό στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι βρήκε το κουράγιο να πει πως το -5 από την κορυφή δεν σημαίνει πως ο τίτλος χάθηκε. «Η διαφορά που υπάρχει είναι μεγάλη. Δεν έχει χαθεί το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γιατί μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Ο Έντσο Μαρέσκα είπε σε ανάλογο ύφος πως «… ο Παναθηναϊκός έχει μια διαφορά, όμως δεν είναι ανέφικτος ο στόχος του πρωταθλήματος», ενώ ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Εγώ θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να μην απογοητεύεται και να μην πανικοβάλλεται και να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στις νίκες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης - Μιλά σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Γκοντσάρεβα: «Ο Σαββίδης άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ - Αυτά είναι τα πλάνα μας…»

Σταματέλος: «Άλλο ματς με Λεβερκούζεν, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί και από ομάδες που παίζουν ανοιχτά»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει VARισιο πέναλτι στον Γιόβιτς - Ο διαιτητής ήταν σωστός στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Η έλλειψη ορθολογικού πλάνου από Μπενίτεθ και οι πολλές απουσίες οδηγούν σε αυτή την εικόνα του Παναθηναϊκού»

«ΠΑΟΚ, εκεί που η κουλτούρα συναντά το πάθος» - Το ντοκιμαντέρ του Ντι Μάρτζιο για τον Δικέφαλο του Βορρά

Ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Τι λένε τα στατιστικά

ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κεντζιόρα - Στο όριο έξι παίκτες

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Για τη συνέχεια στις νίκες οι γηπεδούχοι, ψάχνουν «τρίποντο» ελπίδας οι Σερραίοι

TAGS: A.E.K.