Δεν τίθεται θέμα απουσίας του Βίκτορ Βιτόλο από τον σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού. Ο Ισπανός μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» εκτιμά ότι ο 26χρονος παίκτης θα αγωνιστεί κόντρα στους Βοιωτούς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πάμπλο Κοντρέρας και ο τραυματίας Μπρούνο Τσιρίλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Μίρκο Σαβίνι. Ο Φερνάντο Σάντος υπολογίζει τον Ιταλό, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ίβιτς των… βαθμών!

Τεράστια είναι η συμβολή του Βλάνταν Ίβιτς στην πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος μέσος έχει πετύχει πέντε γκολ σε ισάριθμες νίκες με 1-0 χαρίζοντας ταυτόχρονα 15 πολύτιμους βαθμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, ο 32χρονος παίκτης έχει σημειώσει όλα τα τέρματά του μέσα στην Τούμπα, με τελευταίο αυτό στη χθεσινή νίκη (1-0) επί του Πανιωνίου. Με εξαίρεση το 4-1 επί του Άρη, ο Ίβιτς είναι ο σκόρερ στις νίκες με σκορ 1-0 επί Ηρακλή, Skoda Ξάνθη, Λάρισας και Πανιωνίου.

Ημερομηνία Αγώνας Σκορ

05/10/09 ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0
31/10/09 ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθη 1-0
22/11/09 ΠΑΟΚ - Αρης 4-1
05/12/09 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0
06/01/10 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1-0

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.