Ίσως να μην είναι τελικά προπονητής της ΑΕΚ ο Αργύρης Πεδουλάκης… Περίπου 20 οπαδοί της «Ενωσης» βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και επιτέθηκαν φραστικά στον Έλληνα τεχνικό, ζητώντας του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αυτοί που βρέθηκαν στην προπόνηση θεωρούν πως ο «Αρτζι» δεν πρέπει να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους», καθώς, όταν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου, και αγωνιζόταν εναντίον του «Δικεφάλου», έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς της ομάδας.

«Είσαι ανεπιθύμητος», είπαν στον Πεδουλάκη, ο οποίος, μετά από αυτό το περιστατικό, ζήτησε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, όμως οι διοικούντες την ομάδα προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Πλέον, όλα είναι στον αέρα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιάνει στην κορυφή των συμμετοχών τον Ιωαννίδη ο Μπαρτζώκας

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός, θα δώσω ό,τι έχω-Μίλησα με Ναν και Χουάντσο»

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις

Stoiximan GBL: Έξοδος στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό και Μαρούσι-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!