Το παιχνίδι του Άρη με τον Πανελλήνιο είναι αυτό που ξεχωρίζει από την ενδέκατη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τους «Ολυμπιονίκες» στο Αλεξάνδρειο και θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της εισόδου στην τετράδα. Εύκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Άρης και Πανελλήνιος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην ενδέκατη αγωνιστική της Α1 με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη να θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της εισόδου στην τετράδα. Από την άλλη, ο Πανελλήνιος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αν φύγει και από Αλεξάνδρειο με το «διπλό», τότε γίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Το ματς είναι κομβικής σημασίας για τους «κίτρινους», οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να μην μείνουν ακόμη πιο πίσω σε ό, τι έχει να κάνει με την είσοδο τους στην τετράδα.

Κόντρα «Δικεφάλων» στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει με υπηρεσιακό προπονητή τον «δικέφαλο» του Βορρά μετά τα όσα συνέβησαν με τον Αργύρη Πεδουλάκη, λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα τεχνικό. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι δύο «αιώνιοι». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Κολοσσό Ρόδου.

Μάχες αναμένονται σε Καβάλα και Ιλίσια. Ο Ηλυσιακός θέλει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Πανιώνιος με νίκη μπαίνει σε τροχιά τετράδας. Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς θα γίνει στην Καβάλα εκεί όπου η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα κοντραριστεί με τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 09/01/2010

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 17:00 Novasports 3
Ηλυσιακός-Πανιώνιος 17:00 ΕΤ1
Άρης-Πανελλήνιος 19:00 Νοvasports 3
Παναθηναϊκός-Περιστέρι 19:00 conn-X TV

Κυριακή 10/01/2010

Μαρούσι-Ολύμπια 16:00 ΝοvaSports 7
Καβάλα-Τρίκαλα ΕΤ1 17:00
Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 19:00 ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube