Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στο λεπτό μέσα στο οποίο η «Ένωση» δέχτηκε δύο γκολ και τόνισε ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν την πειθαρχία και το πάθος που είχαν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είχαμε τα στοιχεία που δείξαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μας έλλειψε η πειθαρχία και το πάθος, ενώ δεν είχαμε ταχύτητα. Δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και μέσα σε ένα λεπτό δεχτήκαμε δύο γκολ και έτσι γυρίσαμε πίσω στα παλιά. Δεν έχω καταλάβει τι συνέβη, είχαμε το 3-1 ένα άνετο σκορ χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά μετά το 3-2 δεν είχαμε καλή συμπεριφορά».

Σχετικά με τον καταλογισμό του πέναλτι ο κ. Μπάγεβιτς είπε: «Με τον διαιτητή μίλησε ο Βασίλης Δημητριάδης. Αρχικά είπε ότι το έδωσε στο μαρκάρισμα στον Μάκο και μετά από 10’ ότι τελικά το χρέωσε στον Μαϊστόροβιτς».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Ούρονεν ο Ατρόμητος

Τελειώνει ο Αναστασίου από τον Παναιτωλικό, φαβορί ο Βόκολος

Ενοχλημένοι στον Λεβαδειακό με τη διαιτησία του Ματσούκα στο ματς με τον Άρη

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Μπενίτεθ: «Αδύνατο να στηρίζεσαι σε λίγους - Θέλαμε φρέσκα πόδια, αλλά δεν λειτούργησε…»

Υπογράφει τον Χρήστο Παπαδόπουλο από την Τζένοα ως το 2030 ο Λεβαδειακός!

Παναιτωλικός: «Η διαιτητική ομάδα ετσιθελικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα - Δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τον Λανουά»

Ο Λαφόν νικητής στο πέναλτι, η κεφαλιά του Τετέι και τα highlights από την ισοπαλία στο Περιστέρι

Νικολογιάννης: «Το χειρότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται, να βρει ένα σταθερό σχέδιο ο Μπενίτεθ»

Αθανασίου: «Σοκαριστικά κακός στο πρώτο ο Παναθηναϊκός, δεν είναι εποχή για πειράματα»

TAGS: A.E.K.