Τα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού στο ΣΕΦ. Ο «δράκος» θεώρησε, όμως, πως, παρά τα λάθος σφυρίγματα, οι παίκτες του αγωνίστηκαν καλά και πήραν μια άνετη νίκη. Θεώρησε πως οι παίκτες του είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση, μετά την επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη και διαπίστωσε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε σωστά και πως πρέπει να υπάρχει η ίδια νοοτροπία και εντός και εκτός έδρας. Τόνισε πως ετοιμάζει την ομάδα για τους «16» της Ευρωλίγκας και ζήτησε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα πεπραγμένα των παικτών του μέσα στο παρκέ, όμως θεώρησε πως οι «θαλασσί» απέκτησαν εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση. Επισήμανε πως βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και οι Ροδίτες δεν προσπάθησαν να παίξουν αντιμπάσκετ. Πιστεύει πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι σε όλους τους τομείς.


Αναλυτικά:

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Μέχρι τώρα, δημιουργείται μία νευρικότητα από αποφάσεις διαιτητών, δίχως ιδιαίτερο λόγο. Αυτοί που διαχειρίζονται το παιχνίδι θα πρέπει να είναι λιγότερο νευρικοί. Θα πρέπει να παίζουμε καλά και απέναντι σε κακές αποφάσεις διαιτητών.

Συνήθως, μετά από μία μεγάλη νίκη δεν υπάρχει η συγκέντρωση που πρέπει. Οι παίκτες μου, όμως, είχαν απόψε συγκέντρωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε καλό μπάσκετ και νομίζω πως ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε με την ίδια συγκέντρωση εντός και εκτός έδρας. Ετοιμάζουμε την ομάδα για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα στα "νοκ άουτ" παιχνίδια και στους τελικούς. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δε φτάνει μόνο η νίκη σε μία ομάδα, πρέπει να παίζει και καλό μπάσκετ».

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Είχαμε θέσει σαν στόχο να κερδίσουμε εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες και δεν είχαμε σκοπιμότητες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε κι εμείς. Ο Ολυμπιακός είναι πιο "γεμάτος", πιο πλήρης και πιο έτοιμος από ότι την προηγούμενη χρονιά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube