Απόλυτα ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του Ατρομήτου όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τον τρόπο που έφτασαν στην ισοπαλία 3-3 με την ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι καθοριστική ήταν η είσοδος του Τάτου στο παιχνίδι και η αλλαγή συστήματος, δεν πήρε θέση για τη φάση του πέναλτι, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του ήταν η καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα που είχαμε με τον Άρη δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα σημαντικό βαθμό. Σήμερα γιορτάζουμε εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έδειξαν. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μας αδικούσε κατάφορα το αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Καθοριστική ήταν η είσοδος του Τάτου και η αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 με ρόμβο».

Σχετικά με τη φάση του πέναλτι, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου υποστήριξε ότι δεν έχει άποψη, ενώ μίλησε και για την ΑΕΚ.

«Έχω μάθει να σέβομαι τις ομάδες που έχω δουλέψει, σε αυτές που μου έδωσαν μια ευκαιρία. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα. Όσο για τον Μπάγεβιτς, εγώ του έχω μεγάλο σεβασμό, είμαι πολύ μικρός και προσπαθώ να αφήσω το στίγμα μου».

Όταν ρωτήθηκε για το λόγο τον οποίο αποβλήθηκε, ο κ. Δώνης είπε: «Γιατί διαμαρτυρήθηκα για το πλάγιο άουτ που έγινε μπροστά μου. Πιστεύω ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχαμε καλή διαιτησία, ο τέταρτος όμως δεν άφησε ούτε μία φορά τον γιατρό μας να μπει στο γήπεδο. Στο τέλος μου έβριζαν την μάνα και μου πέταξαν αντικείμενα από την εξέδρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Σοσιεδάδ είχε προφορική συμφωνία με τον Ορτέγα, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό!

Επίσημη η παραχώρηση του Γκουγκεσασβίλι από τον ΠΑΟΚ στην Γκεζτέπε

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028

Τσακίρης: «Ο Μάγερ είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ - στο 50/50 οι πιθανότητες για το Champions League»

Η αγκαλιά Βίντα με τον Μάγερ - «Να έχουμε μια φανταστική σεζόν»

Πιερό: «Ο πατέρας μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παπούτσια μου και το νοίκι - Έχω προτάσεις αλλά περιμένω»

Οι πρώτες στιγμές του Μάγιερ με τα «κιτρινόμαυρα»: Ο Κροάτης στην προπόνηση της ΑΕΚ - Πλάνα bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»