Για την απόκτηση του Μπέντι Μπουβάλ ενδιαφέρεται ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Οι Νεοσμυρνιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού του Πανθρακικού και μάλιστα έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στον Εμίλιο Φερέρα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή των «κυανέρυθρων». Αν ο Πανιώνιος συμφωνήσει με την ακριτική ομάδα, τότε ο Μπουβάλ θα έρθει στην Πλατεία. Ο Γάλλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Ακρίτες, έχει αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και έχει πετύχει τρία γκολ.

Εν τω μεταξύ, στον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν οι 75.000 ευρώ που θα δώσει ο Πανιώνιος στη Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Εντιν Τσότσαλιτς, έχει κολλήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Οι Βόσνιοι θέλουν όλα τα χρήματα να δοθούν άμεσα (έως το τέλος του μήνα) και οι Νεοσμυρνιώτες αντιπροτείνουν 2-3 δόσεις. Εντός της ημέρας οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν εκ νέου επαφή, προκειμένου να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και ο παίκτης να φορέσει τα κυανέρυθρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»

Λουτσέσκου: «Ήταν σαν να είχαμε... παραλύσει - Έχουμε δείξει πως βγάζουμε αντίδραση, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα»