Έντονη φημολογία υπήρξε το μεσημέρι της Τρίτης, ότι ο οικονομικός έλεγχος που πραγματοποιείται στην ΑΕΚ θα βγάλει χρέη που θα ξεπερνούν τα 45 εκατ. ευρώ.

Το νούμερο είναι σαφώς μεγαλύτερο από τα 34 εκατ. που έχουν υπολογίσει οι μέτοχοι, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι σε αυτό το χρέος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα υπολογίζονται και τα μακροπρόθεσμα χρέη που απορρέουν από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε, στο σχέδιο που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Ιανουαρίου θα αναφέρεται και ο τρόπος που θα «μπουν» στην ομάδα τα 11 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για να «αναπνεύσουν» τα ταμεία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά των μετόχων δεν πρόκειται να γίνει αναφορά για τα χρέη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»