Η αρνητική απάντηση της Νάπολι για την παραχώρηση του Χεσούς Ντατόλο και το ξαφνικό πρόβλημα του Λουτσιάνο Γκαλέτι κυριαρχούν σήμερα (13/01) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.
Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα.
Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι κινήσεις που κάνουν στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Ειδικότερα:

«Αγωνία για Γκαλέτι», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο ξαφνικό πρόβλημα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ενώ η Εξέδρα αποκαλύπτει «τα έγγραφα που αντάλλαξε η ΠΑΕ με Allianz και Κοζώνη».

Το Goal News αναφέρει «Ομολογία-σοκ του Νοτιά στους Ενωσίτες της Νέας Υόρκης: “Μόνο ο Μελισσανίδης”», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Μύλος με Σκόκο».

Το «Φως» γράφει «“Έρχεται ο Ντατόλο”, λένει Νάπολι και Ολυμπιακός, “Δεν έρχεται”, δηλώνει ο μάνατζέρ του!», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «“Φρενάρει” τον Ντατόλο ο… φόβος του Μαραντόνα!».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Ξεκάθαρη δήλωση του Πέτρου Παππά: “Ο Ντούσκο θα φύγει όποτε θέλει αυτός”», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Κάτω τα… ξερά σας από τον Σκόκο!».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Φουλ για νταμπλ!», ενώ η Derby News αναφέρει «Γερά για Σκόκο». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει «την υπόσχεση του Νέρι Καστίγιο στον Σωκράτη Κόκκαλη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube