Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Μπαλάφα βρίσκεται ο Εργοτέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα η κρητική ΠΑΕ θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με παίκτη.

Στην απόκτηση του Σωτήρη Μπαλάφα προχωράει ο Εργοτέλης. Ο 24χρονος μέσος σήμερα το πρωί θα μείνει ελεύθερος –και με τη βούλα- από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια θα… μετακομίσει στο Ηράκλειο.

«Τελειώσαμε οριστικά με τον ΠΑΣ. Ο Σωτήρης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και θα υπάρξει οριστική απόφασή για την επόμενη ομάδα του», τόνισε στη Sportday ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη κάτι που σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα.

Η Κρητική ΠΑΕ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος δεν προτίμησε τις… λύσεις των άλλων ομάδων που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους.

Ο Μπαλάφας αποτελεί επιλογή του προπονητή του Εργοτέλη, Νίκου Καραγεωργίου ο οποίος γνωρίζει καλά τον 24χρονο παίκτη από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube