Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση του ηπειρώτικου συλλόγου αποφάσισε να απομακρύνει τον Ευθύμη Γεωργούλη και βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις προπονητές, με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι φαβορί.

Η πρόσληψη προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη και όλα δείχνουν πως ο 52χρονος τεχνικός θα καθίσει για πέμπτη φορά (!) στον πάγκο του ΠΑΣ. Στην ομάδα της Ηπείρου είχε εργαστεί το 1999, το 2004, το 2006 και το 2008.

Ο νέος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Μέχρι να κλείσει το θέμα του διαδόχου του Ευθύμη Γεωργούλη, δεν αναμένεται να υπάρξει καμία νέα εξέλιξη στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»

Το «καμπανάκι» του Νίκολιτς και οι σκέψεις του για Περιστέρι

ΑΕΛ Novibet-Asteras AKTOR: Από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν

TAGS: ΠΑΣ