Ο Χαβιέρ Κάμπορα σκόραρε για τέταρτο συνεχές παιχνίδι (33’), ο Κάλβο συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα (81’) και ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ταυτόχρονα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Hellas On Line.

Οι δύο ομάδες παρά την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα δεν υποτίμησαν τον δεύτερο τη τάξει θεσμό και παρατάχθηκαν με τις καλύτερες δυνατές συνθέσεις. Οι «κίτρινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και απείλησαν στο 10’ με σουτ του Κόκε που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Αναστασόπουλος. Ο Ισπανός ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Κάμπορα από τα δεξιά και ο Αργεντινός δεν έχασε την ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ στο 33’.

Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί στις στημένες φάσεις στα πρώτα λεπτά της επανάληψης Οι Αρκάδες εμφανίστηκαν με περισσότερο επιθετικές διαθέσεις και στο 67’ ο Νασούτι απομάκρυνε σωτήρια προ του Τσέζαρεκ. Στο 68’ ο Κάμπορα με όμορφο σουτ εκτός περιοχής υποχρέωσε τον Αναστασόπουλο σε σπουδαία επέμβαση, ενώ στο 80’ έδωσε τη θέση του στον Έντι Τζόνσον, που έκανε ντεμπούτο (φάνηκε αγχωμένος στα λεπτά που αγωνίστηκε). Δευτερόλεπτα μετά ο Τόνι Κάλβο πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ. Λίγο έξω από την περιοχή σήκωσε ελαφρά την μπάλα και με δεξιό κεραυνό έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αναστασόπουλο για το 2-0. Το σκορ αυτό έμελε να είναι και τελικό σφραγίζοντας την πρόκριση του Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Συνθέσεις:

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (76’ Γκαρσία), Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε (90' Λαμπριάκος), Κάμπορα (80’ Τζόνσον).

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (66’ Καούνος), Καρντόσο (46' Βίλτσες), Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα (72’ Έντερ), Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube