Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του Χεσούς Ντάτολο όπως ενημέρωσε και ο Ολυμπιακός, στον οποίο, όμως, ακόμη και τώρα κρατούν… μικρό καλάθι και περιμένουν την απόφαση της Νάπολι & του παίκτη. Νωρίτερα το “Sky Italia” είχε μεταδώσει πως ο Αργεντινός απάντησε θετικά στην πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Το “Sky Italia” και χθες είχε μεταδώσει πως ο Ντάτολο απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και αργότερα, όμως, δημοσίευσε δηλώσεις του παίκτη ο οποίος εξέφραζε την θέλησή του να μείνει στη Νάπολι.

Την υπόθεση στον Ολυμπιακό την χειρίζεται -αποκλειστικά- ο Γιάννης Χρυσικόπουλος ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και περιμένει την απάντηση της Νάπολι και του Ντάτολο.

Από το... λιμάνι υποστηρίζουν ότι η υπόθεση πάει καλά αλλά μετά από όσα έχουν προηγηθεί περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Ιταλίας.

Εάν, όμως, επιβεβαιωθεί ό,τι μετέδωσε το "Sky Italia", τότε ο Ντάτολο θα φορέσει τα... "ερυθρόλευκα" μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός από την Νάπολι. Ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τον παίκτη αρκεί να δώσει στην ιταλική ομάδα περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για το ζήτημα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ