Ούτε κρύο, ούτε ζέστη… Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φτάσει αρχικά στην πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Αρκεί να είναι σοβαρός, όπως δήλωσε μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος των «ερυθρολεύκων», Νίκος Μπουντούρης, που εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει σε οποιαδήποτε έδρα και να κερδίσει. Αυτός είναι και ο στόχος του προπονητή. Η κλήρωση έγινε, προχωράμε, είδαμε τις πιθανές διασταυρώσεις και συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά προς το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή», τόνισε ο παλαίμαχος γκαρντ και πρόσθεσε: «Η ιστορία έχει δείξει πως πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός και μία κλήρωση να μην σε κάνει να χαίρεσαι ή να απογοητεύεσαι. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας».

Όσο για την προσθήκη του Σκούνι Πεν και κατά πόσο έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό σύνολο, πολύ καλό προπονητή, ανθρώπους που δουλεύουν όλη την ημέρα για ένα καλό αποτέλεσμα, η ομάδα έχει το σεβασμό όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Σε μία μεγάλη ομάδα υπάρχουν μεγάλοι παίκτες. Ο Πεν βοηθά και θα βοηθήσει κι άλλο την ομάδα πλαισιωμένος και από τους άλλους παίκτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε: «Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι. Ετσι όπως ήμασταν πρώτοι στην πρώτη φάση των ομίλων, να είμαστε και στην συνέχεια του θεσμού. Στόχος είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος, να προκριθούμε στο Final 4. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια προσοχή, όπως κάναμε και στην πρώτη φάση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»