Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα έχει γεμίσει άγχος τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.
Αυτό –εμμέσως- παραδέχθηκε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Ζοάν Λαπόρτα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
«Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις φήμες αυτές. Είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο και πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν», τόνισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.
«Γνωρίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πεπ και –σίγουρα- κοιτούν προσεκτικά την περίπτωσή του», δήλωσε και συνέχισε:
«Έχει πολλά ακόμη να δώσει στην Μπαρτσελόνα. Τα προσόντα του είναι τέτοια που μας κάνουν να επιθυμούμε και να περιμένουμε να συνεχίσει να γράφει επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας», ανέφερε ο Λαπόρτα εκδηλώνοντας τη θέληση της ομάδας της Καταλονίας να διατηρήσει στις τάξεις της τον Γκουαρντιόλα.
«Θα θέλαμε να λύσουμε το ‘’ερωτηματικό’’ που υπάρχει γύρω από το μέλλον του στην ομάδα, το συντομότερο δυνατό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα υπογράψει αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του να περιμένει για να μας απαντήσει», τόνισε και κατέληξε λέγοντας:
«Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει σε μας και θα υπογράψει νέο συμβόλαιό σύντομα, αλλά δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να απαντήσει».