Τα τέσσερα εναπομείναντα «εισιτήρια» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine θα βρουν σήμερα κατόχους. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στη Φυλή και η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο μοναδικός αγώνας μεταξύ ομάδων της Superleague είναι αυτός ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίστροφη πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός δεν θυμίζει την ομάδα που απέκλεισε πριν από τρεις μήνες τον Ολυμπιακό, αφού δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογία. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα μπει αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Πανιώνιο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Τέλος, η Ξάνθη υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι οι σημερινοί αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν προκύψει νικητής, υπάρχει η διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου

Τετάρτη 13/1 (17:00)

Καλλιθέα-Τρίκαλα 1-1 (4-3 στα πέναλτι)
Παναθηναϊκός – Πιερικός 2-1
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0
Λεβαδειακός – Καβάλα 0-0 (2-4 στα πέναλτι)

Τετάρτη 20/1 (17:00)

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου
Θρασύβουλος – Πανιώνιος

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube