Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό η κόντρα του Κάρλος Τέβες με την προηγούμενη ομάδα του. Ο άνθρωπος που πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, έριξε και πάλι «λάδι στη φωτιά». Με νέες δηλώσεις του στη «Sun», τόνισε ότι αφιερώνει τα τέρματα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος αντέδρασε από τον πάγκο όπου βρισκόταν.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι θα ήθελε όσο τίποτα άλλο να «τελειώσει» τη δουλειά στον επαναληπτικό και να πανηγυρίσει με τους «πολίτες» την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.
«Την Τρίτη είδα ξεκάθαρα πόσο πολύ οι οπαδοί μας θέλουν νίκες επί της Γιουνάιτεντ. Θα έπρεπε να μην έχουμε χάσει για το πρωτάθλημα στις καθυστερήσεις, ίσως τώρα ήρθε η δική μας σειρά. Στο πρώτο ματς νικήσαμε, αλλά δεν τελείωσε τίποτα σχετικά με την πρόκριση», δήλωσε ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που πανηγύρισε τα γκολ.
«Σκοπίμως πήγα στην κερκίδα των αντίπαλων οπαδών. Δεν θέλω να δείξω ασέβεια, ήταν κάτι που έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα. Πάντως, αφιερώνω τα δύο τέρματα που πέτυχα στον Σερ Άλεξ και τον Γκάρι Νέβιλ, ποιος ξέρει ίσως γίνει κάτι ανάλογο και στον επαναληπτικό του ''Ολντ Τράφορντ''», τόνισε με νόημα.
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης