Στη στροφή της 19ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος απουσιάζει η αναμέτρηση που θα «κλέψει» την παράσταση. Εύκολα ή δύσκολα οι «μεγάλοι» της λίγκας αναμένεται να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο… «σακούλι» τους, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας των αντιπάλων τους.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει με… άγριες διαθέσεις στο «Μπερναμπέου» τη Μάλαγα, με στόχο να συνδυάσει τη νίκη με το θέαμα. Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μπιλμπάο με 1-0 σκορ, οι «μερένχες» θέλουν να επουλώσουν τις πληγές τους μπροστά στο απαιτητικό κοινό της.
Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, θα φιλοξενηθεί στο Βαγιαδολίδ απέναντι στην τοπική ομάδα. Η πρωτοπόρος της Primera Division, με ανεβασμένη τη ψυχολογία έπειτα από το 4-0 κόντρα στη Σεβίλλη αναμένεται να κάνει επίδειξη ισχύος απέναντι στην ομάδα που «παλεύει» να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/1/2010
Σεβίλλη-Αλμερία (19:00)
Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα (21:00)
Λα Κορούνια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)

Κυριακή 23/1/2010
Σπόρτινγκ Χιχόν-Σανταντέρ (18:00)
Τενερίφη-Βαλένθια
Βιγιαρεάλ-Σαραγόσα
Εσπανιόλ-Μαγιόρκα
Χερέθ-Οσασούνα
Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα (22:00)

Η βαθμολογία της Primera Division

Το πρόγραμμα της επόμενης (20ης) αγωνιστικής:
Λα Κορούνια – Ρεάλ Μαδρίτης
Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλαγα
Σεβίλλη – Βαλένθια
Χερέθ – Μαγιόρκα
Βαγιαδολίδ – Αλμερία
Χετάφε – Σανταντέρ
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα
Τενερίφη – Σαραγόσα
Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube