Η προαναγγελθείσα έλευση ενός πολύ μεγάλου ονόματος στο «Άπτον Παρκ» και την Γουέστ Χαμ, -δια στόματος του προέδρου του συλλόγου, Ντέιβιντ Σάλιβαν-, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, στο πρόσωπο του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρουντ Φαν Νιστελρόι.

Ο λονδρέζικος σύλλογος αναζητά εναγωνίως τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά, στην προσπάθεια που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τα Μέσα Ενημέρωσης στην Βρετανία, αναφέρουν πως ο επιθετικός αυτός είναι ο Ολλανδός άσος, ο οποίος έχει παραγκωνιστεί από τον προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Οι 100.000 λίρες εβδομαδιαίως (114.000 ευρώ) αναφέρονται σαν ποσό συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο αναμένεται να οδηγήσει σε περικοπές στο μισθολόγιο των υπόλοιπων παικτών.

Έτσι, η Γουέστ Χαμ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στο μεγάλο «μπαμ», παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος, βασική υποψήφια για την απόκτηση του Φαν Νιστελρόι, παρουσιαζόταν η «συμπολίτισσα» Τότεναμ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ