Τις υπηρεσίες του Μάικ Μπατίστ για περίπου δέκα ημέρες, θα στερηθεί η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο παίκτης έδειξε θλάση στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού. Κατά συνέπεια, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα και με την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο εναρκτήριο παιχνίδι του ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας.

Φαίνεται πως φέτος δεν είναι η χρονιά του 32χρονου καλαθοσφαιριστή, καθώς από την αρχή της χρονιάς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Η αρχή έγινε όταν στην καλοκαιρινή προετοιμασία τραυματίστηκε στη μέση του, ενώ στην συνέχεια είχε χάσει συνολικά επτά αγώνες (τέσσερις για την Ευρωλίγκα και τρεις για την Α1) μετά την θλάση που είχε υποστεί στις 15 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε ότι τον πρόσφατο τραυματισμό του, τον «κληρονόμησε» στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube