Κάτι από Τούμπα θύμισε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» το βράδυ της Κυριακής. Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του ΠΑΟΚ επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού με 1-0.

Οι παίκτες πνίγηκαν στις αγκαλιές του κόσμου, που έκανε σύνθημα τα ονόματά τους, με τον Φερνάντο Σάντος και τον Πάμπλο Γκαρσία να έχουν την τιμητική τους, χωρίς κανείς να μείνει... παραπονεμένος.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν αρκετή ώρα να βγουν από την αίθουσα αφίξεων και να φτάσουν στο πούλμαν, αλλά παρά την κόπωσή τους έδειχναν να απολαμβάνουν την αγάπη του κόσμου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.