Πανευτυχής για τη σημαντική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Λάρισας ήταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη επί των «βυσσινί».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είπε στους ποδοσφαιριστές ότι θα τους μοιραστούν 50.000 ευρώ ως έξτρα πριμ. Τα εύσημα απένειμε στους παίκτες και ο Νίκος Αναστόπουλος, ενώ εκείνοι πανηγύρισαν έξαλλα το χθεσινό αποτέλεσμα. Οι Γιαννιώτες θα προπονηθούν κανονικά σήμερα, αφού την Τρίτη υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Hellas OnLine.

* Σύντομα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Σάνι Καϊτά. Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αφρικα και είναι πολύ πιθανό μέχρι την Τρίτη να βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ του μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, και του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»

Το «καμπανάκι» του Νίκολιτς και οι σκέψεις του για Περιστέρι

ΑΕΛ Novibet-Asteras AKTOR: Από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν

TAGS: ΠΑΣ