Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, διέψευσε ο Ράφα Μπενίτεθ. Το προηγούμενο διάστημα οι φήμες ανέφεραν ότι ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει τα χέρια με τους «μπιανκονέρι» και τον Ιούνιο θα αποτελούσε τον νέο προπονητή της «Γιούβε».

«Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως στα ιταλικά Μέσα αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλω να καταστήσω απόλυτα σαφές ότι δεν έχω καμία συμφωνία με τη Γιουβέντους και ότι δεν έχω και δεν θα συναντηθώ με απεσταλμένους της ομάδας ή οποιουδήποτε άλλου συλλόγου.

Έχω ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και θα επαναλάβω αυτό που είπα την Παρασκευή, ότι είμαι χαρούμενος εδώ και ότι το μοναδικό μου μέλημα είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, ώστε να ξαναφέρω την ομάδα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Έβερτον
», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι ο Μπενίτεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2014 και στην Ιταλία φημολογείται ότι η διοίκηση της Γιουβέντους συναντήθηκε την Παρασκευή με τους εκπροσώπους του Μπενίτεθ, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube