Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν και επίσημα τη συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι σήμερα επήλθε κατ’ αρχάς συμφωνία με τον κ. Γιώργο Παράσχο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για 1,5 χρόνο.

Ο κ. Παράσχος θα αναχωρήσει σήμερα για την ιδιαίτερη πατρίδα του και αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο κ. Παράσχος θα βρεθεί αύριο Πέμπτη στις 5 μ.μ. στο"Απήλιον" για μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»

Λουτσέσκου: «Ήταν σαν να είχαμε... παραλύσει - Έχουμε δείξει πως βγάζουμε αντίδραση, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα»

Νίκολιτς: «Πηγή έμπνευσης τα ματς που έρχονται, έχω πίστη στην ομάδα μου - Πρόκληση να προκριθούμε κόντρα στη Ράγιο»

Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ μέσα στην έδρα του Άρη

Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το διπλό του Παναθηναϊκού στην Αρκαδία

Μπενίτεθ: «Γίνεται σωστή προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει, ακόμη κι όταν δεν κερδίζει»

Αναστασίου: «Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά όταν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις»