Τυχερός μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως ήταν ο μεσοεπιθετικός της Ρέιντζερς Νταμάρκους Μπίσλεϊ, ο οποίος αντίκρισε την υπερπολυτελέστατη BMW του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός έξω από το σπίτι του στην Γλασκόβη. Παρά το ατυχές συμβάν, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε τυχερός καθώς όπως υποστήριξε «θα μπορούσε την ώρα της έκρηξης να βρίσκεται κάποιος εντός του αυτοκινήτου».

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο ο παίκτης το έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη. Η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας αναφέρει πως «πρόκειται για ηθελημένη εγκληματική πράξη», τονίζοντας παράλληλα πως διεξάγονται έρευνες για να βρεθούν οι ένοχοι.

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου, με την οποία χαρακτήρισε το συμβάν ως «ενοχλητικό και λυπηρό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου: «Ο Μπραχίμ Ντίας επηρεάστηκε από την ντροπιαστική κίνηση του προπονητή της Σενεγάλης»

Απίθανη στιγμή: Ο Μανέ συνειδητοποιεί ότι του έπαιρνε συνέντευξη ο Άμραμπατ!

Μεντί: «Ας είμαστε σοβαροί, δεν έχασε επίτηδες το πέναλτι ο Μπραχίμ Ντίας»

Μαροκινοί δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον προπονητή της Σενεγάλης στη συνέντευξη Τύπου!