Δυο αγώνες διεξήχθησαν την Τετάρτη για την Α’ φάση του Κυπέλου Ελλάδας. Παύλος Μελάς – Αθηναϊδα 1-1 και Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1.

Αθηναϊδα και Αναγέννηση Καρδίτσας, αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική και δεν αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Για το λόγο αυτό, οι συγκεκριμένες ομάδες κληρώθηκαν με δυο από τις «32» που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, προκριμένου να ολοκληρωθεί η Α΄ φάση και να προκύψουν τελικά οι 32 «μονομάχοι» που θα συνεχίσουν στο θεσμό. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 17 Νοεμβρίου.

Παύλος Μελάς-Αθηναϊδα 1-1

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Σταυρούπολης, με τους Θεσσαλονικείς να ανοίγουν το σκορ με τον Τσούκλη στο 63’ και τον Κολάγκι να ισοφαρίζει σε 1-1 για την Αθηναϊδα.

Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

Εύκολη επικράτηση για τον Πανσερραϊκό, στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Σερραίοι, προηγήθηκαν στο 10’ με γκολ του Αραμπατζή, ενώ 8 λεπτά αργότερα, ο Σέμπουε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-1, καθώς στο 36’ μείωσε για την Αναγέννηση ο Παπαγεωργόπουλος. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 67’ και πάλι ο Αραμπατζής.

Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube