Ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα, το Αμβούργο, ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στη γάμπα. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Μπρούνο Λαμπάντια, τόνισε ότι το νέο απόκτημα του Αμβούργου είναι έτοιμος μόνο κατά 60%.
«Ο Ρουντ δουλεύει για την επιστροφή του. Στο τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσω αν θα είναι στην αποστολή. Είναι διαφορετικό ένας ποδοσφαιριστής να απέχει μερικές εβδομάδες. Ο Ρουντ έχει αγωνιστεί πολύ λίγο αυτή τη χρονιά», δήλωσε ο προπονητής του Αμβούργου.
Ο 33χρονος Ολλανδός προπονείται και ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο: «Ίσως να μπορώ να αγωνιστώ περίπου για 10 λεπτά, αλλά προτιμώ να προπονούμαι για δύο ώρες, δύο φορές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Την επόμενη εβδομάδα θα προετοιμαστώ για το παιχνίδι κόντρα στη Στουτγκάρδη»
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα