Καμία διάθεση να… μοιραστεί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο τις λεπτομέρειες της πολυσυζητημένης σχέσης της με τον Τζον Τέρι, δεν έχει η Βανέσα Περονσέλ. Η «πέτρα του σκανδάλου» τόνισε, μέσω ανακοίνωσής της, πως ο Τύπος έχει προσπαθήσει ήδη να την προσεγγίσει για να αγοράσει «πικάντικες» αποκαλύψεις, ωστόσο ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο ούτε καν περνάει από το μυαλό της.

Η Περονσέλ έκανε λόγο για μεγάλα ψεύδη και υπερβολές, γύρω από τη… φιλία της με τον αρχηγό της Τσέλσι. Κατέστησε σαφές, ωστόσο, πως -θέλοντας να προστατέψει και τον τρίχρονο γιό της- δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περονσέλ, όπως διάβαστηκε από τον εκπρόσωπό της, Μαξ Κλίφορντ:

«Κατά το τελευταίο διάστημα έχω γίνει το επίκεντρο μιας τεράστιας παραφιλολογίας από τη μεριά του Τύπου. Γι’ αυτό, λοιπόν, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Οι λεπτομέρειες της φιλίας μου με τον Τζον Τέρι και την οικογένεια του έχουν μπει στο μικροσκόπιο μιας έντονης και εντελώς άδικης και αναληθούς φημολογίας.

Αρκετά από αυτά που παρουσιάζονται στον Τύπο είναι ανακριβή και είναι πολύ άσχημο να βλέπω τον εαυτό μου αντικείμενο ψευδών πληροφοριών, που έχουν εμφανιστεί στα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες.

Το μόνο που έχει καταφέρει όλη αυτή η κατάσταση είναι να προσθέσει επιπλέον πίεση, σε αυτή που ήδη υπόκειται η οικογένεια μου. Ο Τύπος προσπάθησε να «εντρυφήσει» στην προσωπική ζωή τη δική μου και της οικογένειας μου -κάτι που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους μας.

Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω να μιλήσω δημοσίως γι’ αυτή την παραφιλολογία, από τη στιγμή που διαπίστωσα πως το μόνο που θα κατάφερνα με κάτι τέτοιο θα ήταν να ρίξω “κι άλλο λάδι στη φωτιά”.

Έχω έναν γιό τριών χρονών και αυτός είναι η μοναδική μου έγνοια. Πιστεύω πως το να μιλάω στις εφημερίδες ή τα άλλα Μέσα δεν είναι καλό ούτε για εκείνον, ούτε για μένα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα ήδη έχω πει»
.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους

Ελένη Μενεγάκη: Από την Ισπανία στέλνει ένα μήνυμα μέσω των στίχων των Gipsy Kings

Παύλος Σταματόπουλος: Πήγε για φαγητό με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βρήκε ένα... μήνυμα στο αυτοκίνητό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο επικός λόγος που συνεργάζεται με τη Γερονικολού και η τρολ ατάκα για τον γάμο της Μπάρκα

Κατερίνα Λιόλιου: Έσβησε κεράκια στο καμαρίνι της λίγο πριν από την πρεμιέρα της - Οι ευχές του συντρόφου της

Γιάννης Αϊβάζης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και η πρώτη κοινή εμφάνιση

3+1 ζώδια που επιστρέφουν (σχεδόν) πάντα σε πρώην

Ο Αρναούτογλου σε mood Eurovision: Χορεύει το «Jalla» με την Antigoni και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό