Με πλατιά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την επόμενη της νίκης του «τριφυλλιού» στη Λάρισα. Η διατήρηση του +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό έφερε απόλυτη ικανοποίηση στην ομάδα, αλλά γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, αφού όλοι θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη του τίτλου.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους «βυσσινί», έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι, αφού πρώτα έκαναν ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, αρχικά με περιορισμούς και στη συνέχεια ελεύθερο.
Ο Ζιλμπέρτο που έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα στη Λάρισα, συνέχισε τη θεραπεία του. Από την πλευρά τους, οι Νίνης και Μαχλελής απουσίαζαν από το σημερινό πρόγραμμα, λόγω του αυριανού φιλικού που θα διεξαχθεί αύριο (στις 15:30) ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και Νέων. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της «Golden Team» οι Λάντο Φουσού, Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ και Φώντας Φέτσης.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης