Την βαθιά ευγνωμοσύνη του προς τους φιλάθλους της Τσέλσι για την υποστήριξή που του παρείχαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Chelsea TV», ο Τζον Τέρι, αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου για τους «μπλε» λονδρέζικου ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο 29χρονος αμυντικός πέρασε πολύ δύσκολες μέρες τον τελευταίο καιρό, καθώς μετά τη διαπόμπευσή του από τον αγγλικό Τύπο για την παράνομη σχέση που διατηρούσε με τη φιλενάδα του Γουέιν Μπριτζ, έχασε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας κατόπιν συνάντησής του με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φάμπιο Καπέλο. Όπως πάντως υποστήριξε ο ίδιος ο Τέρι, οι φίλοι της Τσέλσι ήταν αυτοί που του έδωσαν κουράγιο και δύναμη, όλες τις τελευταίες μέρες που βαλλόταν από όλες τις πλευρές.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κάθε φίλαθλο για την πολύτιμη συμπαράστασή του. Ήταν όλοι τους πραγματικά καταπληκτικοί κατά το διάστημα των τελευταίων δύο εβδομάδων. Δεν το περίμενα αυτό σήμερα (σ.σ την Κυριακή). Θέλω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πάντες», τα όσα ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι.


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»