Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου η ομάδα να μην αποσυρθεί από το ρωσικό πρωτάθλημα, δηλώνουν οι οπαδοί της FC Μόσχα! Η απόφαση του βασικού χορηγού να μην χρηματοδοτήσει τον σύλλογο τη νέα σεζόν κάνει αδύνατη τη συμμετοχή του στην προσεχή διοργάνωση και πλέον οι οπαδοί φέρονται έτοιμοι να κάνουν μέχρι και… απεργία πείνας, ώστε να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο.

«Αρχικά σχεδιάζουμε να απευθύνουμε μια ανοιχτή επιστολή στην ηγεσία της χώρας, ζητώντας τη βοήθεια της. Εξάλλου, ήδη 1000 άτομα έχουν υπογράψει τη σχετική αίτηση», ανέφερε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών, Βασίλι Πετρακόφ.

Όταν, λοιπόν, του επισημάνθηκε ότι ο μέχρι πρότινος χρηματοδότης -και μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής νικελίου στον κόσμο- «Norilsk Nickel», δεν αφήνει κανένα περιθώριο εκ νέου ενίσχυσης της ομάδας, δεν δίστασε να το αποκαλύψει: «Υπάρχουν ήδη 20 από μας που είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν απεργία πείνας από το Σάββατο. Είναι η τελευταία μας ελπίδα για να σώσουμε την ομάδα μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου: «Ο Μπραχίμ Ντίας επηρεάστηκε από την ντροπιαστική κίνηση του προπονητή της Σενεγάλης»

Απίθανη στιγμή: Ο Μανέ συνειδητοποιεί ότι του έπαιρνε συνέντευξη ο Άμραμπατ!

Μεντί: «Ας είμαστε σοβαροί, δεν έχασε επίτηδες το πέναλτι ο Μπραχίμ Ντίας»

Μαροκινοί δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον προπονητή της Σενεγάλης στη συνέντευξη Τύπου!