Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εβδομάδα που ξεκίνησε για την ΑΕΚ. Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα ο Σταύρος Αδαμίδης, που παραμένει… εν δυνάμει πρόεδρος. Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τη «Morgan Stanley» για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου (θα δοθούν πολύ περισσότερα από 3,2 εκατ. ευρώ), ενώ δεν έχει υπογραφεί ακόμη το ιδιωτικό συμφωνητικό με τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά, οι οποίοι θα του εκχωρούν εν λευκώ τη διοίκηση της ομάδας. Οι δύο παραπάνω εκκρεμότητες αναμένεται να διευθετηθούν σύντομα και ακολούθως να οριστεί νέα γενική συνέλευση στην ΠΑΕ, από την οποία θα προκύψει καινούριο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Σταύρο Αδαμίδη.
Ο 36χρονος δικηγόρος πάντως δεν περιμένει την τυπική αναγνώρισή του ως προέδρου για να αναλάβει καθήκοντα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με τους Μαντούκα, Ζεράλντο και Λαγό για την ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει ο Ταχτσίδης.
Επιστροφή με προβλήματα
Την Καθαρά Δευτέρα οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν τη δεύτερη ημέρα ρεπό που τους έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Στόχος της «Ένωσης» είναι να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει φέτος, να φτάσει σε τρεις σερί νίκες και να πάρε αυξήσει τη διαφορά από την πέμπτη θέση.
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, αφού αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τεσσάρων παικτών. Ο Σκόκο έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, ενώ κάκωση στην αριστερή κνήμη έχει ο Μαϊστόροβιτς και αντίστοιχα προβλήματα οι Χέρσι (στην αριστερή κνήμη) και Λεονάρντο (στον αχίλλειο τένοντα).
Διαθέσιμοι αναμένεται να είναι οι Τζεμπούρ, Αραμπατζής και Μαντούκα, επανέρχεται ο Καφές που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν ο Νέμεθ θα επανέλθει σε αγώνα της ΑΕΚ μετά από τις 9 Νοεμβρίου.
Συμπλήρωσε κάρτες ο Μαϊστόροβιτς
Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα απουσιάσει. Αυτά είναι απέναντι σε Άρη (εντός), Εργοτέλη (εντός), Λάρισα (εκτός) και Καβάλα (εντός). Με τις κάρτες που πήραν στην Κομοτηνή, ο Γρηγόρης Μάκος έφτασε τις έξι και ο Νίκος Γεωργέας τις τρεις, με συνέπεια να είναι στο όριο. Σε ανάλογη θέση είναι ακόμη οι Ζεράλντο (3), Μαντούκα (3) και Καράμπελας (3).