Στο ΑΣΕΑΔ θα προσφύγει η ΚΑΕ ΑΕΚ ελπίζοντας στη μείωση της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στο Περιστέρι. Η διοίκηση του συλλόγου αισιοδοξεί πως η τιμωρία θα μειωθεί καθώς θεωρεί πως από την πλευρά της τηρήθηκαν όσα προβλέπει ο νόμος.
Στο μεταξύ, η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με την Καβάλα (17:00, ΕΤ1) στο κλειστό της Καλαμίτσας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα αποτελεί ανάσα για την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, Αντίθετα, ενδεχόμενη ήττα θα προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα του Μηνά Γκέκου, ιδιαίτερα αν χαθεί και η διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα.
«Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη αντίπαλο, την Καβάλα, η οποία "διψάει" για βαθμούς», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε: «Έχω πει επανειλημμένα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε στον αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι έχει κίνητρο για μας και επιβάλλεται να το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αναντίρρητα, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Ούτε βέβαια, να "πετάμε στα σύννεφα" ύστερα από νίκη, αλλά ούτε και να αποσυντονιζόμαστε ύστερα από ήττα. Σκοπός μας είναι η σκληρή δουλειά και η συγκέντρωση μέχρι την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οπότε και θα κάνουμε τον τελικό λογαριασμό».