Η τιμωρία του Περιστερίου για δεύτερη φορά φέτος από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αυτήν τη φορά, μάλιστα, με δύο αγωνιστικές, έφερε τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες από πλευράς της ΚΑΕ των δυτικών προαστίων. Οι «κυανοκίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση την Τετάρτη, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης, θεωρώντας απαράδεκτο να εξισώνονται θύτης και θύμα και τόνισαν πως θα εφεσιβάλλουν την απόφαση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το θύμα σχεδόν εξισώθηκε με τον θύτη και η έδρα του Περιστερίου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές (κεκλεισμένων των θυρών) για όσα έγιναν στον αγώνα μπάσκετ με την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα μας θα πληρώσει 3.000 ευρώ πρόστιμο.
Προκαλεί, επίσης, ερωτηματικά η τιμωρία του Περιστερίου δυο φορές για υβριστικά συνθήματα (1000+1000) ευρώ, ενώ στο φύλλο αγώνα έχει γραφτεί μια φορά σχετική παράβαση. Ίσως, η πίεση του χρόνου για να εκδοθεί άμεσα η απόφαση, να μη βοήθησε την όλη διαδικασία.

Η ΚΑΕ άσκησε έφεση για την ποινή, η οποία, αναφορικά στην τιμωρία της έδρας, αφορά τα παιχνίδια με ΓΣ Ολύμπια Λάρισας (18η αγωνιστική) και Άρη (20η) και αίτηση αναστολής της, μέχρι την έκδοση σχετικής απόφασης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube