Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του αμέσως μετά το «επικό» 3-2 απέναντι στη Ρόμα. Ο μέσος των «πρασίνων» ξεκαθάρισε ότι στον επαναληπτικό της Ρώμης το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

«Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ για την πρόκριση με βάση το σκορ του αγώνα. Το βασικότερο είναι ότι με την εμφάνισή μας δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας την εμφάνιση με την Καβάλα. Τώρα έχουμε αρκετές ελπίδες. Στη ρεβάνς θα είναι διαφορετικό παιχνίδι αφού η Ρόμα θα πιέσει αφού χρειάζεται γκολ. Εμείς θα δώσουμε χώρο και θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, που είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Σισέ. Ελπίζω να πετύχουμε ένα γκολ και να προκριθούμε».

Σε ότι αφορά τις μελλοντικές φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού στον θεσμό, ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε: «Είναι ακόμη νωρίς για να μιλάμε για τη συνέχεια. Έχουμε φιλοδοξίες, θέλουμε να φτάσουμε μακριά, αλλά δεν μπορούμε να τα λέμε από τώρα αυτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του ματς στην Ανδαλουσία

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις