Μια μίνι έκπληξη επεφύλασσε η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς από αυτή απουσίαζε το όνομα του Γιάννη Αραμπατζή.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, παρόλο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όλη την εβδομάδα φαινόταν να κερδίζει ξανά τη θέση κάτω από τα δοκάρια, κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Έτσι, ο «δικέφαλος» θα παραταχθεί για τρίτο σερί παιχνίδι με βασικό τον Σεμπάστιαν Σάχα.

Κατά τ’ άλλα, χωρίς απρόοπτα κύλησε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στους Θρακομακεδόνες να περιλαμβάνει ασκήσεις στο γήπεδο και δίτερμα. Ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται, δε, από την πλευρά του Κρίστιαν Νέμεθ, που ακολούθησε μεν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η πορεία της αποκατάστασής του εξελίσσεται απόλυτα ικανοποιητικά.

Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη, από την οποία -πέραν αυτής του Γιάννη Αραμπατζή- απουσίαζαν οι εκπλήξεις. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο είναι οι εξής:

Σάχα, Λούκατς, Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο και Γεωργέας.

Εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, οι Αλεξόπουλος, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Γκερέιρο, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Αρτσε και Φροξυλιάς.

Από… άνοιξη τα σπουδαία

Την αναμενόμενη παράταση στο θέμα των διοικητικών εξελίξεων της ΑΕΚ, έδωσε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στη διαδικασία, που είχε σχεδόν τυπικό χαρακτήρα και διήρκεσε λίγα μόλις λεπτά, αποφασίστηκε ο ορισμός για τις 15 Μαρτίου της Γενικής Συνέλευσης, που θα εκλέξει τη νέα διοίκηση, αλλά και θα αποφασίσει για τα κρίσιμα θέματα του προπονητηρίου και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως έγινε γνωστό, δε, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα συζητηθεί για πρώτη φορά και επίσημα από τους μετόχους, το ενδεχόμενο να καλέσουν τον κόσμο για αγορά μετοχών. Το θέμα -που είχε τεθεί μετά από σχετική πρόταση της «Ένωσης 1924»- ήρθε ξανά στην επιφάνεια κατά τη σημερινή συνεδρίαση-εξπρές του Δ.Σ., το οποίο, όμως, παρέπεμψε για τελική απόφαση μαζί με τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα στις 15 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

«Κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ελήφθη η απόφαση για την πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 15 Μαρτίου. Σε αυτήν θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 15 Μαρτίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. στο υποκατάστημα της εταιρίας επί της οδού Γράμμου αρ. 69-71, όροφος β', Μαρούσι, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
2. Παροχή άδειας για την κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου της κυριότητος εταιρείας συμφερόντων του εκ των μετόχων και μελών της Διοικήσεως κ. Νικολάου Νοτιά σχετικά με το προπονητικό κέντρο της εταιρείας.
3. Θέματα τεθειμένα από μετόχους σχετικά με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή και ζητήματα εταιρικής διακυβέρνησης.
4. Διάφορες ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρίας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Αθήνα, 19/02/2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Νικόλαος Θανόπουλος»


Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.