Ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Μανώλης Σκούφαλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣΠΟΡ FM. Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ τόνισε ότι "η υπόθεση παραμονή έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της". Επιπλέον, έχρισε τον Παναθηναϊκό πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

«Είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου να μπαίνουν 5 τέρματα. Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο που είδε το παιχνίδι. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είναι το χειρότερο στο οποίο έχουμε αγωνιστεί φέτος. Ευτυχώς που κάποιος δεν χτύπησε. Πήραμε μια μεγάλη ανάσα, αλλά ακόμα χρειάζεται προσπάθεια από όλους και δουλειά. Την άλλη εβδομάδα το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό θα κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, τόνισε: «Ο αποκλεισμός ήρθε άδικα. Το παλέψαμε πολύ. Είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα, ενώ στο παιχνίδι στην έδρα μας δεν μας χαμογέλασε η τύχη, αν και προηγηθήκαμε στο σκορ. Αυτό που μας στέρησε στο παιχνίδι με την Καβάλα, μας το έδωσε χθες».

Αναφορικά με την αλλαγή του προπονητή, είπε: «Μας άλλαξε ψυχολογία ο κ.Παράσχος. Θέλουμε ακόμα πολλή και καθημερινή δουλειά και σιγά σιγά θα φτιάξει η ομάδα».

Τέλος, ερωτηθείς σε ποια ομάδα θα πόνταρε για τον τίτλο, σχολίασε: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και δεν έχει δείξει καμία μεγάλη διαφορά από τις άλλες. Αν έπρεπε να ποντάρω σε κάποια, πιστεύω πως αυτή θα ήταν ο Παναθηναϊκός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα