Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος προπονητής πέρασε από τις εγκαταστάσεις της ομάδας με πολιτική περιβολή το μεσημέρι της Δευτέρας και ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως αποχωρεί από τον πάγκο του ακριτικού συλλόγου. Ήδη η διοίκηση των Θρακιωτών αναζητεί τον άνθρωπο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και αναμένονται νεότερα τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ματζουράκης έχει αναλάβει τέσσερις φορές στην καριέρα του την τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε άδοξα.

Η… διαδοχολογία έχει ήδη αρχίσει. Υποψήφιοι φέρονται οι Νίκος Κεχαγιάς, Παναγιώτης Γκουτσίδης, αλλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ανακοίνωση:

«Ο κύριος Γιάννης Μαντζουράκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην Διοίκηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ η οποία και έγινε αποδεκτή. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία, καθώς υπήρξε και θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: Ξάνθη