Μετά από αρκετά παιχνίδια, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον επαναληπτικό με τη Ρόμα στο Europa League. Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων».

Από την αποστολή έμειναν εκτός ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Γκάμπριελ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας.

Στη τελευταία προπόνηση στην Παιανία οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας. Στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Νιόπλιας

Μπορεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Αντίθετα, βασικοί θα ξεκινήσουν οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ στο αρχικό σχήμα θέση διεκδικούνο Μαρίνος και ο Μπιέρσμιρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες