Δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της Τότεναμ είναι πιθανό να τεθούν εκτός μάχης για την αναμέτρηση με την Έβερτον, επειδή έχουν προσβληθεί από κάποιον ιό γρίπης. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Γουίλσον Παλάσιο και ο Βέντραν Τσόρλουκα δεν νιώθουν καλά και ταλαιπωρούνται από πυρετό και διάρροιες.

Ο ιός της γρίπης δεν έχει «χτυπήσει» μόνο τους δύο παίκτες της ανδρικής ομάδας αλλά και έναν μεγάλο αριθμό από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Χάρι Ρέντναπ, αποφάσισαν να κλείσουν οι πόρτες του προπονητικού κέντρου και να μείνουν σε αυτό μόνο οι παίκτες της πρώτης ομάδας.

Αρχικά, την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος, όμως, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά και οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Έβερτον, την Κυριακή.

Η Τότεναμ εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα που προέκυψε:

«Ένας αριθμός από παιδιά των Ακαδημιών και κάποιοι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας αναφέρθηκε πως δεν αισθάνονται καλά και προληπτικά θα μείνουν εκτός του προπονητικού κέντρου για 48 ώρες, για να αποφευχθεί το ρίσκο να εξαπλωθεί ο ιός.

Σαν ένα επιπρόσθετο προληπτικό μέτρο, πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλες τις προπονητικές μας εγκαταστάσεις, τη στιγμή που τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό των Ακαδημιών -μετά από εντολές που τους δόθηκαν- θα εργαστούν από το σπίτι τους μέχρι τη Δευτέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!