Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τζον Τέρι, στα επικριτικά σχόλια του Γκρεγκ Μπέλαμι, μετά το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλε» ζήτησε από τον Ουαλό να κοιτάξει πρώτα τις δικές του υποθέσεις πριν σχολιάσει τα κακώς κείμενα στην προσωπική ζωή των άλλων.

«Οι άνθρωποι που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν θα πρέπει να πετούν πέτρες», ήταν η... αλληγορική τοποθέτηση του Τέρι, με σαφή πρόθεση να «βάλει στη θέση του» τον Μπέλαμι, ο οποίος το Σάββατο είχε δηλώσει: «Οι πάντες στον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν το ποιόν του Τέρι», αναφερόμενος στο ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη ο υψηλόσωμος αμυντικός με τη σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ.


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»