Ούτε κουβέντα για πρωτάθλημα. Μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έχει αρχίσει να το πιστεύει, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, προσπαθούν να αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι τις αναφορές για τον τίτλο. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θεωρεί πως ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας του θα είναι ο αποπροσανατολισμός που μπορεί να προκαλέσει η συζήτηση για τον τίτλο.

Χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Υπήρξαν όμως και πολλές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, οι Χαλκιάς, Μαλεζάς (Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (Ελπίδων), Μουσλίμοβιτς (Βοσνίας/Ερζεγοβίνης), Μουν (Ν. Αφρικής), Βιεϊρίνια (U23 Πορτογαλίας), ήταν αυτοί που έλειπαν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβίνι και Φιλομένο. Επόμενη προπόνηση είναι την Τρίτη στις 10:30 το πρωί. Ο Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό το προσεχές Σάββατο (16:45, Novasports 1) δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Φωτάκη.

Πριν από τη σέντρα, θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απόφαση απαγόρευσης των μετακινήσεων των φιλάθλων.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.