Οι εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ και τα γκολ που πετυχαίνει έχουν προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο Γάλλος επιθετικός, που κλήθηκε μετά από δύο χρόνια και πάλι στην εθνική ομάδα της χώρας του, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για το μέλλον του.

«Θα είναι δύσκολο να σε κρατήσει ο Παναθηναϊκός;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε και απάντησε: «Εξαρτάται. Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι πολύ καλά. Σημασία έχει για μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε, θα προκριθούμε αυτομάτως στους ομίλους του Champions League. Τον Αύγουστο θα είμαι 29 ετών και δεν ξέρω αν θα ήταν έξυπνο από μέρους μου να φύγω».

Για την προσωπική του απόδοση με το «τριφύλλι» τόνισε: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανέναν τραυματισμό. Αγωνίζομαι μόνος μου στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που προτιμώ. Άρχισα άσχημα τη σεζόν, δυσκολεύτηκα για ενάμιση μήνα, αλλά ο κόσμος με βοήθησε και δεν με αποδοκίμασε».

Όσο για τη νέα ευκαιρία που έχει στους «τρικολόρ», ο Σισέ είπε: «Είχα ενοχληθεί λιγάκι επειδή δεν ήμουν στις κλήσεις της εθνικής την Πέμπτη. Λίγες ώρες μετά είχα αγώνα με τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Ρόμα και κατάφερα να πετύχω δύο γκολ. Η χαρά της νίκης αυτής με έκανε να το ξεπεράσω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ την Τετάρτη και έχω την ευκαιρία να αποδείξω πως παραμένω ποιοτικός παίκτης. Ήταν δύσκολο να μείνω δύο χρόνια μακριά από την εθνική, γιατί είχα συνηθίσει να είμαι μέλος της και δεν ήταν εύκολο να τους παρακολουθώ από μακριά. Είχα πει εξ αρχής πως σκέφτομαι πάντα την Εθνική. Έχω πετύχει φέτος 20 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League, όπου αποκλείσαμε τη Ρόμα. Δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου και δεν είμαι υπερόπτης. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Πιστεύω πως μπορώ να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Σημαντική ενίσχυση στα στόπερ με τον διεθνή Σλοβάκο, Γκιομπέρ!

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»