Μάχη με την Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσει η Άρσεναλ για την απόκτηση του νεαρού παίκτη του Άγιαξ, Κρίστιαν Έρικσεν. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Δανίας, Μόρτεν Όλσεν υποστήριξε πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον μέσο του «Αίαντα» στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Αυστρία.
Σύμφωνα μάλιστα με το “bold.dk”, η Μπάρτσελόνα έχει ενημερώσει πως θα έχει σκάουτερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τη στιγμή που ο Ντένις Μπέργκαμπ έχει ήδη προτείνει τον Έρικσεν στον Αρσέν Βενγκέρ.
Αν πάντως ο διεθνής χαφ συμπεριληφθεί στην αποστολή των «Βίκινγκς» για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 θα γίνει ο νεαρότερος Δανός που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο από την εποχή του Λάουντρουπ, ο οποίος ντεμπούταρε ανήμερα των 18ων γενεθλίων του.
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου