Έτοιμη να «αρπάξει» τον Τζο Κόουλ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που ο Άγγλος μέσος και η Τσέλσι δεν συμφωνήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει η «express», ο Κόουλ αποτελεί διακαή πόθο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τότε που ο πρώτος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Γουέστ Χαμ.

Οι «μπλε», όμως, πρόλαβαν, πριν εφτά χρόνια, τον Σκωτσέζο τεχνικό και έφεραν τον 21χρονο (τότε) στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο αναπαράγει και το BBC, ο Φέργκιουσον έχει την ευκαιρία να φέρει τον Κόουλ στους «κόκκινους διάβολους» το καλοκαίρι, ευελπιστώντας σε μη επέκταση του συμβολαίου του παίκτη με την Τσέλσι.

Ο Κόουλ λαμβάνει, περίπου, 85.000 ευρώ την εβδομάδα στους Λονδρέζους, αλλά φέρεται να έχει ζητήσει 105.000 ευρώ για να δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, η διοίκηση της ομάδας του έχει «παγώσει», προς το παρόν, το θέμα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν