Σαν να μην του έφταναν οι τραυματισμοί που είχε μέχρι τώρα, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στη διάθεσή του κι άλλον έναν παίκτη για τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γουές Μπράουν, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι από το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τέσσερις εβδομάδες.

Ο Φέργκιουσον δεν υπολογίζει και τους Άντερσον, Γκιγκς, Ο’ Σέι και Μάικλ Όουεν, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Τι συμβαίνει όταν… συγκρούονται δυο υπερομάδες;

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»