Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων αποφάσισε να τηρήσει πολιτική με αρκετά φθηνά εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια τη νέα αγωνιστική σεζόν. Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τυπώθηκαν συνολικά 9.320 εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί, με τα πιο φθηνά να ξεκινούν από 10 ευρώ και τα πιο ακριβά να φθάνουν τα 40 ευρώ.
Ο δήμαρχος του Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, θα παραθέσει δείπνο την Πέμπτη το βράδυ στην διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευχηθεί σε όλα τα μέλη του συλλόγου από κοντά καλή επιτυχία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο Αλέν Ραγκουέλ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να ξεπεράσει το τράβηγμα που έχει υποστεί στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να χάσει άλλη μία προπόνηση και έτσι να μείνει εκτός των «σχεδίων» του Γιώργου Παράσχου, για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Από τη συγκεκριμένη συνάντηση θα απουσιάσουν ακόμη οι τραυματίες Κόρμπος, Ηλιόπουλος, καθώς και ο τιμωρημένος Παππάς.
Αύριο ορίστηκε νέα συνάντηση μεταξύ της ΠΑΕ Ατρομήτου με την αντίστοιχη της ΑΕΚ, για να ξεκαθαριστούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν όσο αναφορά τη διάθεση των εισιτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης