Στο “Chalet” συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της SKODA Ξάνθης, όπου θα παραμείνουν μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό, για την 26 αγωνιστική της Σουπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες γευμάτισαν το μεσημέρι όλοι μαζί και στη συνέχεια μετέβησαν στο αθλητικό κέντρο, όπου πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβούλιου και του υπαλληλικού προσωπικού.

Στα αγωνιστικό μέρος ο Νίκος Κεχαγιάς επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με ασκήσεις τακτικής σε μικρούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φλίσκας (ίωση) και Τζιωρτζόπουλος (θλάση στα πλευρά), ενώ σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Έλινγκτον.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Είμαστε ΑΕΚ και ξέρουμε, ήταν… ψυχοβγαλτικό - Καρδιά πρωταθλήτριας στο δεύτερο μέρος»

Νίκολιτς: «Μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την ώθηση - Τον Μάιο κρίνονται όλα»

Ακυρωθέντα γκολ, χαμένο πέναλτι και ανατροπή με Λιούμπιτσιτς και Γιόβιτς: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ!

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Πέρασε πρώτη η ΑΕΚ, πλησίασε ο ΠΑΟΚ και… φωτιά στην κούρσα τίτλου!

ΑΕΚ της ανατροπής, ξόρκισε την κατάρα και θα κάνει γιορτές στην κορυφή!

TAGS: Ξάνθη