Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο να προβεί σε πειραματισμούς στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει και τα πρόσωπα που θα το επανδρώσουν.

Ο Χαλκιάς παραμένει κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο Μαλεζά-Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Τσιρίλο, ο Λίνο παίζει χωρίς αντίπαλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο καλύτερος ανασταλτικά Σνάουτσνερ θα προτιμηθεί αντί του Αραμπατζή. Στο χώρο του κέντρου, η τριάδα των Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς δεν αλλάζει παρά μόνο αν προκύψει τραυματισμός ή τιμωρία, ο Βιεϊρίνια θα είναι στο δεξί «φτερό» και ο ανεβασμένος Σορλέν στο αριστερό, ενώ ο Μουσλίμοβιτς είναι η μόνιμη αιχμή δόρατος στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός μάχης είναι μόνο οι ξεχασμένοι Σαβίνι και Φιλομένο, ενώ ο Εντίνιο αναμένεται να είναι στον πάγκο, αφού οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία και δεν προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Φερνάντο Σάντος θα αναλύσει στους παίκτες του μέσω βίντεο το παιχνίδι του Άρη δίνοντας έμφαση στην εξουδετέρωση της δραστηριότητας των κινητικών μεσοεπιθετικών των «κιτρίνων».

Θα πάει ο Ζαγοράκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

Άγνωστο είναι ακόμη αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι στο χώρο που έχει προβλεφθεί να βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ως φιλοξενούμενοι στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής. Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ήταν παρών στην προπόνηση της Τετάρτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μόνο για τη νίκη η ΑΕΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Τούμπα, είναι συνεπής στην πίεση της κορυφής»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με τα όπλα του στην Τούμπα και Νο1 κίνδυνο τον Ζίβκοβιτς»

Αθανασίου: «Με νίκη στο ντέρμπι φτιάχνει κυρίως την ψυχολογία του ο Παναθηναϊκός»

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.